Laura van Brakel

Laura van Brakel
Naam: Laura van Brakel
Mobiel: +31 6 5149 0494

Profiel:

Mijn passie voor de horeca is al vroeg begonnen, namelijk nadat ik besloot om Hotelmanagement te studeren. Ik wilde ervaring opdoen voordat ik begon aan mijn opleiding aan de Middelbare Hotelschool in Amersfoort en kwam er snel achter dat ik de uitdaging van het vak verder wilde ontdekken. Tijdens mijn studie aan de Middelbare Hotelschool heb ik verschillende stages in binnen- en buitenland gevolgd en heb ik veel van de hotelwereld mogen ervaren. Daarom koos ik ervoor om ook aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden te studeren voor een uitbreiding in dit vakgebied.

Na een aantal jaren in de horeca te hebben gewerkt wil ik mijn kennis verbreden in plaats van direct contact met de gasten naar een kijkje achter de schermen. Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd in Humanitarian Management en Voedselveiligheid om mezelf te laten kennis maken met diverse branches. Deze laatste heb ik daarom gevolgd in Zuid-Afrika en wat is dit een prachtig land om te ontdekken! Bij Independent Recruiters mag ik mijn kennis uitbreiden in dit vakgebied en wat is een beter plek om meer mensen een kans te geven in deze sector dan bij Independent Hospitality? Ik geloof erin dat iedereen zijn eigen talenten kan benutten op dit gebied wat voor mij een mooie uitdaging is om de ideale kandidaat te vinden.

Recente vacatures:

Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close